lördag 9 augusti 2008

FULFORD VS. HAARP

Vad är HAARP? (High-frequency Active Auroral Research Program)


HAARP

Dold sanning. Förbjuden vetskap.

Vad är Haarp?

En fortsättning på Teslas teknologi, en fortsättning på stjärnornas krig. Det handlar om elektromagnetism.

Mikael Chossudovsky, ekonomiprofessor i Ottowa hade en informativ artikel om Haarp i bl.a Riktpunkt nr 9, år 2000.
Jag citerar:” Den viktiga debatten om den globala uppvärmningen inom FN:s ram ger oss inte hela bilden av klimatförändringen. Växthuseffekten är förödande för ozonlagret. Men jordens klimat kan också modifieras med en ny generation av sofistikerade ”icke dödliga vapen ” Både USA och Ryssland har uppnått kapacitet att manipulera klimatet.

I USA fulländas teknologin genom Haarp-programmet ( High-frequency Active Aural Research Program ),som är en del av det nya vapensystemet SDI ( Strategic Defence Initiative, alltså stjärnornas krig ) Nya vetenskapliga bevis talar för att Haarp är helt funktionsdugligt och ger möjlighet att utlösa översvämmningar ,torka, orkaner och jordbävningar. Militärt sett är Haarp ett massförstörelsevapen. Det är också ett redskap för erövring ” Slut på citat.

Det finns inga bevis för att Haarp någonsin skulle används som militärt vapen. Men under fyrtio års tid har man utfört experiment vilka mycket väl kan vara förödande för vårt klimat. Ja, för hela vår existens. för ingen forskare vet idag vad som händer om man manipulerar med jonosfären eller magnetfältet runt jorden. Däremot vet man att USA idag använder ett nytt signalsystem i kommunikationen med U-båtar. I samband med marina militära övningar har man funnit mängder med döda delfiner. En forskare hävdade att det berodde på att delfinernas lokaliseringsförmåga blev störd av det nya signalsystemet. Dagen efter fick han lov att dementera sina uppgifter. Han kom med en ganska korkad förklaring att delfinerna helt enkelt bara simmade vilse. Var och en kunde nog läsa budskapet i den förklaringen.
Det är livsfarligt för en forskare att gå ut med sanningar om dessa sanningar inte tjänar Pentagons syfte.
Förmodligen är detta nya signalsystem en produkt av Haarp. Men som sagt. Det finns inga bevis.

Man spekulerar också i att det stora strömavbrottet som drabbade Canada och nästan hela norra Amerika var ett Haarp-experiment. Det är synnerligen otroligt att en halv kontinent skulle kunna släckas ned av en kedja med naturligt uppkomna elfel.
Detta är endast minimala effekter av Haarp. Haarp är ett vapen effektivare än både atombomben och neutronbomben.

År 2002 lade Eva Goes och Ragnhild Pohanka (mp ) in en motion till riksdagen där de krävde en utredning om den amerikanska rymdforskningen Haarp.

Jag citerar : Utforskningen av världsherraväldet i rymden intensifierades efter andra världskriget. Raketer ,sputnikar mm tävlade om utrymmet och de två supermakterna tävlade om vem som skulle vara först. Presidenter har kommit och gått och alla har de fascinerats av rymden och den teknologi som är kopplad till detta utforskande. President Carter godkände SPS, Solar Powered Satellite-projektet, men det röstades ner av kongressen eftersom det var för dyrt. Sedan kom president Reagan till makten och samma projekt dök upp i en annan form och var plötsligt ett vapenprojekt. Budgeten utökades och projektet flyttades till försvarsdepartementet under namnet Star wars.

Det allvarliga är att det hela tiden funnits en stark koppling mellan civil och militär forskning i USA. Under täckmanteln att vara ett vädersatellit-eller solprojekt gömmer sig utvecklingen till Sjärnornas krig och dess efterföljare.

Ett civilt projekt beblandad med militärt som förkortat kallas Haarp har i dagarna väckt uppmärksamhet. Det är forsättningen på Stjärnornas krig och i projektet ingår bl a laser.

Det vore naivt att tro att Haarp är ett isolerat experiment som inte kommer att utvecklas vidare. Det hör ihop med ett 50 år gammalt intensivt och enormt destruktivt program för att förstå och kontrollera den övre atmosfären. Man experimenterar i jonosfären som ligger mellan 48 och 50 000 km ovanför jordytan !

Det vore förhastat att inte tro att Haarp har något med rymdlaboratoriets uppbyggnad, som separat planeras av USA, att gör Haarp är en integrerad del i en lång kedja av rymdforskning och utveckling av noga övervägd militär natur.

De militära konsekvenserna av kombinationen av de två projekten civila och militära är de alarmerande. Grunden till detta projekt är kontroll av kommunikationer, både störningar och tillförlitlighet i fientliga miljöer. Kontrollen över sådana styrmedel innebär uppenbarligen en maktkoncentration.

Förmågan för Haarp, rymd- och raketkombinationen att skicka en oerhört stor mängd energi, jämförbar med en atombomb, vart som helst på jorden via laser och partikelstrålar, är förskräckande. Projektet ska säljas till allmänheten som en rymdsköld mot fientligt inkommande vapen eller som mer vedertaget, en apparat för att reparera ozonlagret.

I den kedja som Haarp ingår i, återfinns CRM Chemical Release Modules, där man framkallar artificiella moln. 1980 hade man ett projekt som hette Project Waterhole. 1983 släppte man ut kemikalier i jonosfären och orsakade aurora borealis. 1991 uppenbarade sig en sådan aurora borealis över Texas, och himlen såg ut som en julgran.

De experiment som pågår i det tysta i Amerika kan inte ses som isolerade från världen i övrigt. Vi håller oss på jorden, men vad kan vi bli utsatta för från jonosfären, 4850 000 km över huvudet på oss ?

Vi anser att USA.s experiment i jonosfären och över våra huvuden skall utredas av ett internationellt forum. Det angår i högsta grad alla som finns på detta jordklot.
Slut citat.

En bra sak har dock allmänheten fått från den militära forskningen: Internet, förmodligen för att vi skulle få annat att göra och inte lägga våra näsor i blöt när Haarp-projektet blev för känsligt. Vad militären inte tänkte på var att detta förnämliga kommunikationssystem kunde användas mot dem.
Astrid Boman

Källa: riktpunkt.se

Vem var Tesla? Läs om honom här