torsdag 16 juli 2009

Alex Jones; Avfolkningsplanen i USA/ EU

Agendan är att 90 procent av mänskligheten behöver elimeneras.


Alex Jones Depopulation Plan Part 2

Alex Jones Depopulation Plan Part 3

Alex Jones Depopulation Plan Part 4


Alex Jones Depopulation Plan Part 5

Alex Jones Depopulation Plan Part 6

Alex Jones Depopulation Plan Part 7

Är de 500 000 plastkistorna avsedda för svininfluensans offer i USA?

Journalist lämnar in stämning mot WHO och FN för bioterrorism och för avsikten att begå massmord!

NaturalNews: Då det väntade utgivningsdatumet för juli månad för Baxters A/H1N1 influensapandemivaccin närmar sig, så varnar en österrikisk, undersökande journalist världen för att det största brottet i mänsklighetens historia är på väg.
Jane Burgermeister har nyligen lämnat in en stämningsansökan med FBI mot WHO, FN och flera av de högst rankade inom regeringen och bolagschefer angående bioterrorism och försök att begå massmord. Hon har också förberett ett föreläggande mot påtvingad vaccination som har inlämnats i America.

Läs mer och andra intressanta artiklar hos nya politiken

Svininfluensans lobbyister i farten igen

När inte folk blir tillräckligt sjuka hittar de smarta läkemedelsbolagen på den oslagbara metoden, att tjäna stora pengar på att skrämma upp politiker och myndigheter så de kan få igenom massvaccinering i förebyggande syfte.
Den nu av läkemedelsbolagen så hett åstundade svininfluensan förutspår man ska komma under oktober. Hur man kan veta det på Socialstyrelsen och Läkemedelsverket kan man ju undra. Och medierna med tv och radio i spetsen sväljer det hela med hull och hår. Utan minsta kritisk granskning.


Läs mer: nyapolitiken

Levande fågelinfluensavirus placerades i Baxters vaccinmaterial som sändes till 18 länder Försöker Big Pharma att hela oss eller döda oss?

By Helen Branswell, THE CANADIAN PRESSLast Updated: 27th February 2009, 3:26pm
Översättning Gertie Dahlberg

Företaget som släppte förorenat influensavirusmaterial från en fabrik i Österrike bekräftade på fredag i förra veckan att den experimentella produkten innehöll levande H5N1 fågelinfluensavirus.En talesman inom World Health Organizations European operation sa att de noggrant övervakar undersökningen av händelserna som inträffade på Baxter Internationals forskningsanläggning i Orth-Donau i Österrike.
Läs mer: nyapolitiken

Swine flu virus began life in lab?

David Icke July 12th 2009 Don't Take The Flu Vaccine!