fredag 16 januari 2009

Barack Obama: Den nakne kejsaren



Saxat från Bloggen Nya Politiken

Jag skriver denna de sista dagarna av år 2008 när jag ser med bestörtning på hur en stor mängd människor över hela världen, inklusive många som borde veta bättre, har blivit duperade av det intellektuella spelet som kallas Operation Obama.

Även människor med lite förståelse för konspirationen har sagt saker som: ”OK, han är åtminstone inte Bush” och ”OK det är i alla fall skönt att se en sådan anda av hopp.” Nej, han är inte Bush – han är möjligen mycket farligare! Och vad har man för användning av hopp om det är baserat på en lögn? Och vad är nyttan av hopp överhuvudtaget? Obamas fru Michelle sa att ”allting börjar och slutar med hopp.” Fullständigt nonsens! Hopp är en meningslös känsla, därför att frukten av det alltid är i framtiden och aldrig i NUET!

Hopp är som att rida på en karusellhäst, det spelar ingen roll hur fort det går, du kommer ändå aldrig närmare den som sitter framför dig. Idén är emellertid att övertyga dig om att du skall stanna på hästen, trots den oundvikliga besvikelsen, med hoppet att saker och ting kommer att förändras. Men det gör dom ju inte, därför att hela systemet är designat för att motverka det.

Läs hela artikeln HÄR

Liv på Mars?

Metangas väcker hopp om liv på Mars

Astronomer i USA har upptäckt stora utsläpp av metangas på Mars. Gasens källa är okänd men kan ha producerats av någon form av mikrober, antingen levande eller döda.

Läs mer: SVD

Mars har verkligen gäckat människans nyfikenhet länge. Från att ha hittat fossilt liv till metangas verkar det som om Nasa sakta men säkert ingjuta oss i att liv kanske redan existerar i någon form som som är mer än endast i bakerier?

Vad en del inte vet är att Nasa suddar ut saker på marsbilder (även på månbilder) som de inte vill att "obehöriga" inte skall se. Denna jätte och penningslukande organisation döljer information från sitt skattebetalande folk och viktig info för oss andra.
Personer som jobbar i nasa sitter samtidigt med uppdrag i pentagon.
Läs mer om detta här:

NASA Slams the Door on Scientific Democracy --
Chooses the "Country Club" Over the Country

************************************************************************

Strukturer på Mars

http://www.enterprisemission.com/images/kennedy/cyd-geom.jpg

*******************************************************************************

"NASA's Hiding Current Life on Mars!"


Tubes on Mars


http://www.informantnews.com/pics2/dark_overrid_SP1_26004sub.gif

City on Mars

http://www.marsartgallery.com/images/IncaCity.jpg

Pyramids on Mars

http://farm1.static.flickr.com/140/388315330_3f328d3789_o.jpg