söndag 2 november 2008

Compilation of Nibiru Planet X 2012 footage Part1

Project Camelot interviews Bob Dean: the Coming of Nibiru

Norge - Blander blod i skjult grad

Er De rede til å blande Deres blod med brødrenes?, spørres alle nye frimurere under opptagelsesritualet. Det er ingen tom frase.

Det såkalte svenske gradssystemet, som benyttes av frimurerlosjene i hele Norden og deler av Tyskland, har brukt en lang rekke inspirasjonskilder i utformingen av de forskjellige ritualene. Man har hentet elementer fra ulike mysteriekulter, kabbala, gnostisisme, nyplatonisme og ulike tradisjoner og legender.

Läs mer: Nyapolitiken

Frimureri i Norge

Domproster og prester er medlemmer:
Avslører Frimurerlosjen fra innsiden i Norge

2003 publiserte Magazinet frimurernes medlemsliste på internett. Listen viste at 160 prester og personer med andre kirkelige stillinger i Den Norske Kirke er frimurere. Siden da har det vært flere millioner søk i frimurerlistene. Listen er nå "pensjonert" fordi medlemslisten ikke lenger er oppdatert, men TV2 har nå publisert nye lister.

Mandag kveld sender også TV-kanalen dokumentar om Frimurerne.

- Det er tre tidligere frimurere som står fram i programmet, forteller redaksjonsleder i Dokument2, Mats Ektvedt, til DagenMagazinet.

Over 18000 norske menn sverger lydighet og taushet til en lukket orden. Blant dem finnes kirkeledere, prester, dommere, politikere og politifolk.

- Vi får også se hvordan ritualene utføres, forteller Ektvedt.

Läs mer: nyapolitiken