tisdag 17 november 2009

Har H1N1(svininfluensaviruset) muterat?

H1N1 “super flu” plague in Ukraine spark concern, conspiracy theories about origins.

(NaturalNews) Här är vad vi vet med viss säkerhet om H1N1-viruset i Ukraina just nu: nästan 300 personer har dött av den virusstam och över 65.000 människor har sökt sjukhusvård (det faktiska antalet ökar per timme). Viruset tycks vara antingen en mycket aggressiv mutation av det globalt cirkulerande H1N1-stamen, eller en kombination av tre olika influensastammar som nu cirkulerar i Ukraina. En del bedömare misstänker att denna nya "super sjukan" skulle kunna vara märkt "viral hemorragisk lunginflammation" (vilket betyder att den förstör lungvävnaden tills lungorna blöder så mycket att du drunknar i din egen vätska), men som inte har bekräftats av några officiella källor,som vi vet om.

Läs mer: vactruth.com

Svininfluensan och svininfluensavaccinet

Faktainformation om svininfluensaviruset

Svininfluensan liknar säsongsinfluensa. Symtomen inkluderar feber, huvudvärk, halsont, värk och frossa. Kräkningar och diaréer kan uppstå. I april 2009 upptäcktes en ny stam av svininfluensan (A/Califonia/04/2009-- H1N1). Den innehåller en unik blandning av genetiskt material från människor, fågel och virus från gris. Sex av de åtta gener kommer från svininfluensan H1N2 som cirkulerade i USA 1999-2001. De två andra generna kommer ifrån svininfluensa-virus som cirkulerade i Europa åren 1985-1998. Ingen vet när, var eller hur de muterade till det nuvarande H1N1 viruset.Den nuvarande svininfluensa-infektionen har gått från person till person i hela världen. Dock enligt Dr Thomas R. Frieden, direktören för CDC, "Den överväldigande majoriteten av personer med [svin] influensa kommer att klara sig fint. De kommer inte att behöva testa sig och kommer inte att behöva behandling." De flesta av de 36 amerikanska barn som dog av svin influensa under våren och sommaren 2009 hade underliggande medicinska problem: nervsystemets utveckling och andningsbesvär.Mer än hälften av de vuxna som dog av svin influensa hade en underliggande kronisk sjukdom eller medicinskt tillstånd, såsom astma, diabetes, immunbrist, eller sjuklig fetma. De flesta av de människor som blev sjuka återhämtade sig utan att kräva medicinsk behandling .Ändå förklarade Världshälsoorganisationen (WHO) den 11 juni 2009 en pandemi på grund av den snabba spridningen av viruset.

Även om svininfluensa kan behandlas med antivirala läkemedel, inledde myndigheterna en kampanj för att utveckla flera nya svininfluensavaccin och inokulera befolkningen. Detta inträffade även under 1976, då CDC gjorde upp en falsk berättelse om dödliga svininfluensa epidemier som sveper nationen om massvaccineringar inte snabbt inletts. Amerikanska medborgare vaccinerades systematiskt, och några veckor senareblev hundratals förlamande av Guillain-Barrés syndrom, flera av de vaccinerade personerna dog.

Under sommaren 2009, tävlade flera vaccintillverkare med att utveckla och testa ett nytt svin influensavaccin som de hoppades att göra tillgängligt under hösten 2009. Men enligt Margaret Chan, chef för WHO, "att ha ett vaccin är inte samma sak som med ett vaccin som är dokumenterat säkert."
I själva verket har "informerat samtycke" form som människor modig nog att testa nya vacciner uteslutna en ingrediensförteckning. Dr Barbara Mulach, med National Institutes of Health, förklarade: "Eftersom produkten fortfarande saknar tillstånd, utvärderar vi detta vaccin under Investigational New Drug (IND) stadgar. Enlighet med denna stadga, de uppgifter om sammansättning anses äganderätt. "


Ytterligare forskning visade att vissa av de nya vacciner kommer att vara konventionella influensa-sprutor medan andra kommer att vara ett levande virusvaccin som sprutas upp i näsan. Omkring 80 procent av det nya svininfluensavaccinet innehåller kvicksilver. Två tillverkare, Novartis och GlaxoSmithKline, experimenterar med skvalen , en kontroversiell adjuvans (immun stimulantia) som användes i mjältbrandsvaccinet och som kan vara associerad med Gulf War Syndromet. Ett annat företag, Protein Sciences, utvecklar ett svininfluensa-vaccin med insekts-cell-teknologi. Detta gjordes genom att infektera larvceller med en baculovirus som bärare på genen för hemagglutinin, en molekyl som finns på ytan av H1N1-viruset.

I juni 2009, åberopas Kathleen Sebelius, sekreterare i Department of Health and Human Services, de mindre kända 2006 Offentliga beredskap och krisberedskap lagen (förberedelse), med juridisk immunitet till svininfluensa tillverkare för skador till följd av användning av svin influensa vacciner och "tillhörande adjuvans" (t.ex. skvalen). Det finns dock myndigheter som beslutat att ge en eller flera doser av dessa vacciner till miljontals gravida kvinnor, barn, förskolelärare, unga vuxna, sjukvårdspersonal, militär personal och äldre personer med kronisk sjukdom. Sjukvårdspersonal som vägrar vaccinet kan förlora sina jobb. Andra personer som vägrar att vaccinet kan hållas i karantän, som är tillåtna enligt federal lag.

Källa: thinktwice.com

Usa - Regeringens hemliga databas över vaccinskadade barn

Använder google översättning till texten nedan.

Obs Artikeln handlar om vanliga barnvaccinationer

Allmänheten är i huvudsak omedvetna om det verkliga antalet människor - främst barn - som har permanent skadats eller dödats av vacciner. I själva verket skulle de flesta föräldrar blir förvånad över att regeringen har en hemlig databas fylld med flera tusen namn på funktionshindrade och döda spädbarn, barn som var friska och levande strax innan fått vaccin. Givetvis göra det medicinska etablissemanget och den federala regeringen inte lätt att lämna ut denna information eftersom de vet att det är troligt att skrämma föräldrar att söka andra sätt att skydda sina barn. Med andra ord, föräldrar bara kan tänka igenom denna fråga på egen hand och beslutar att avslå skotten.

Federal Antagning av Vaccinets Risker:

År 1986 erkände kongressen officiellt verkligheten för vaccin-orsakade skador och dödsfall genom att skapa och förmedla National Childhood Vaccine Injury Act (Public Law 99-660). Säkerheten reform del av denna lag krävs läkare att ge föräldrarna information om fördelarna och riskerna med barnvacciner före vaccinationen, och att rapportera vaccin reaktioner mot federala hälso-tjänstemän.

Läkare är enligt lag skyldiga att rapportera misstänkta fall av vaccin skador.Att förenkla och centralisera denna rättsliga behövliga, etablerade federal hälsa tjänstemän Vaccine Adverse Event Reporting System (værs) - drivs av Centers for Disease Control and Prevention (CDC) och Food and Drug Administration (FDA).

Läs mer googleöversättning; http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=en&tl=sv&u=http%3A%2F%2Fwww.thinktwice.com%2Fsecret.htm

Orginallänk: www.thinktwice.com