torsdag 25 september 2008

Handeln med sjukdomar



Priset för folkmord genom medicinvård består av tre delar: 1) Mediciner botar inte sjukdomar, 2) Läkemedel dödar och skadar ett stort antal människor, 3) Mediciner trugas på allmänheten på regeringens försorg och effektiva alternativ förnekas.
Om man tar de två första priserna, kan de verka omöjliga för den tredje att verkställas i ett fritt samhälle. Men det är såhär det går till:

  1. gar och förordningar kontrollerar mediciner och de administreras främst av sådana som Food and Drug Administration i USA och i Storbritannien (motsv. Läkemedelsverket, YH anm.) och de bestämmer vilka mediciner som är säkra, effektiva och lagliga
  2. Professionella medicinska sammanslutningar ger doktorerna tillstånd att förskriva mediciner och kan ordinera dem
  3. Enligt den brittiska och europeiska modellen för förstatligade mediciner, ges tillstånden av regeringens hälsovårdsministerium som besluter hälsoreglerna och köper medicinerna för allmänhetens räkning, vilka sällan inkluderar naturmedicinska preparat
  4. Medicinska forskarlag kontolleras av Läkemedelsverket och regeringen inverkar på de tre förstnämnda.
1,2,3 är det genomdrivande vapnet för denna kartell, medan metoderna i punkt 4 är ett propagandavapen. På det här sättet är västvärldens allmänna hälsovårdssystem ett typexempel på fascism: En sammanslutning använder regeringen för att framtvinga en kartell på bekostnad av allmänhetens intressen.

Läs mer här

Vaccinering: Ett utvalt vapen



Det verkar ologiskt att en självproklamerad befolkningskontoll förespråkas, då man samtidigt använder miljontals dollar på ett vaccinationsprogram i avsikt att försöka spara miljontals liv i den tredje världen. Den grymma verkligheten är dock att de i förtäckta drag mördar och steriliserar dessa stackars människor under en täckmantel att detta görs för den allmänna hälsans skull. År 1999 sjösattes The Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI), och de har sammarbete med dem som anammar befolkningskontroll: Dessa är The Rockefeller Foundation, Bill och Melinda Gates Foundation’s 24 miljarder dollars projekt, The United Nations Foundation (med en donation på 1 miljard dollars av Ted Turner), The World Bank, The World Health Organization och regeringar i väst. (53).

De startade GAVI och The Vaccine Fund, vilka försäkrar att ”all världens barn har lika möjligheter att erhålla dessa livsuppehållande vacciner”. Tyvärr, är det så att ju fler undernärda barn desto sannolikare är det att de kommer att drabbas av olika reaktioner från dessa immunförsvagande vaccineringar, speciellt då de ges i en kombinationsform. Även The American Vaccination Adverse Event Reporeting Systems (VAERS) som uppfördes 1990, har gett indikationer på att det förekommer masslakt på grund av vacciner. Nittio procent av alla biverkningar går orapporterade till VAERS och kroniska besvär som upptäcks först åratals efteråt. Sådana är autism, autoimmunologiska sjukdomar, allergier, cancer och neurologiska sjukdomar.

Läs mer: politiken.biz

Sprida ryktet att DET FINNS GRATIS ENERGI!!

Vi luras att tro vi skall spara energi, släcka lampor, inte använda vissa saker, men skulle denna fria energi bli fri, så sparade vi miljoner som sparade på världen tusen gånger bättre än att släcka några hallampor på kvällen.....oljebolagen styr alla regeringar och myndigheter...de stoppar alla som kommer ivägen, antingen blir dessa uppfinnare uppköpta eller så får de en kula i skallen.

samma på youtube