torsdag 25 september 2008

Handeln med sjukdomarPriset för folkmord genom medicinvård består av tre delar: 1) Mediciner botar inte sjukdomar, 2) Läkemedel dödar och skadar ett stort antal människor, 3) Mediciner trugas på allmänheten på regeringens försorg och effektiva alternativ förnekas.
Om man tar de två första priserna, kan de verka omöjliga för den tredje att verkställas i ett fritt samhälle. Men det är såhär det går till:

  1. gar och förordningar kontrollerar mediciner och de administreras främst av sådana som Food and Drug Administration i USA och i Storbritannien (motsv. Läkemedelsverket, YH anm.) och de bestämmer vilka mediciner som är säkra, effektiva och lagliga
  2. Professionella medicinska sammanslutningar ger doktorerna tillstånd att förskriva mediciner och kan ordinera dem
  3. Enligt den brittiska och europeiska modellen för förstatligade mediciner, ges tillstånden av regeringens hälsovårdsministerium som besluter hälsoreglerna och köper medicinerna för allmänhetens räkning, vilka sällan inkluderar naturmedicinska preparat
  4. Medicinska forskarlag kontolleras av Läkemedelsverket och regeringen inverkar på de tre förstnämnda.
1,2,3 är det genomdrivande vapnet för denna kartell, medan metoderna i punkt 4 är ett propagandavapen. På det här sättet är västvärldens allmänna hälsovårdssystem ett typexempel på fascism: En sammanslutning använder regeringen för att framtvinga en kartell på bekostnad av allmänhetens intressen.

Läs mer här

Inga kommentarer: