fredag 19 december 2008

Illuminatis förgreningar i Sverige, Norge och Skandinavien

Leo Zagami är bosatt i Oslo sedan många år men är född i Rom 1970. Hans mor är Jessica Campbell, en kvinna som är av samma blodlinje som drottning Elisabeth. Hennes far var Harry Lyon Young, första kusin till drottningmodern.

Detta placerar Leo som tredje kusin till prins Charles.
Han är genom sina familjeband en högrankad Illuminati Grand Master och fick stor uppmärksamhet när han mellan 2006 och 2008 hoppade av Illuminaterna och publicerade avslöjanden på sin websida Illuminati Confessions. Naturligtvis stängdes sidan ner och han skapade en ny sida
http://www.leozagami.com som nu går att nå. Ingen vet mer om Illuminati än han. Läs gärna mer om honom.

Läs mer Nya Politiken

Illuminati-Nyheter - Den svenska modellen
Sverige har under lång tid varit känt som “Den svenska modellen” som associeras med ett mer klasslöst samhälle på ett socialistisk sätt. Folk från andra länder såg på Sverige med avund under 50-talet och 70-talet och som en modell för hela världen, speciellt på grund av landets höga levnadsstandard och överlägsna förmåner.

Hursomhelst, när detta skrevs i december 1998 hade Olof Palme blivit mördad och Göran Persson är statsminister. Han är en perfekt marionett för Illuminati. Rothschilds har varit socialister under hundratals år och Göran Persson och hans stab är från samma kärna. Faktum är att den socialdemokratiska logon är densamma som logon på Huset Rothschilds familjebanér som svajar utanför deras gods i Storbritannien.


Läs mer hos Nya politiken

Bild
The Power of the Rothschilds