onsdag 10 september 2008

Underjordiska baser - Försvunna barn - Utomjordingar Vad du behöver veta om din framtid

Efter att ha kompletterat min senaste artikel ”M16 är ledarna för den globala droghandeln” måste jag nu presentera hela bilden på vad pengarna från MI6 underrättelsetjänsts droghandel används till. Jag behöver göra detta av många orsaker. Sanningen måste komma ut och jag behöver skydda min familj och mig själv. Om någon av oss skulle avsluta vårt liv i förtid skulle det bara lägga ytterligare trovärdighet till det jag berättar. Därför, genom att presentera följande berättelse, skyddar jag oss.

Regeringens trakasserier och övervakning av mig har ökat sedan jag gick ut med min senaste artikel. Jag tror att det nu har blivit en fråga om ”nationell säkerhet”. Jag har fått mitt liv hotat, män sitter i hotellet tvärs emot min lägenhet och tar foton av mig genom att använda en långdistanskamera med en blå laser, min telefonlinje och min flickväns mammas telefonlinje är buggade och man har hackat sig in på mängder av websidor och emails som jag använder för att få information från regeringens officiella hemsidor och blockerat dem för mig.

Jag tror att detta beror på att jag läcker information om projekt som klassificeras som ”above top secret” (tydligen mer än vanligt hemligt), vilket jag vill gå närmare in på i den här artikeln. M16s droghandel är bara klassificerat som ”hemlig”.

Mitt namn är James Casbolt och jag arbetade inom MI6s hemliga kokainhandels operationer med IRA i London mellan 1995 och 1999. Min far Peter Casbolt var också inom MI6 och arbetade med CIA och maffian i Rom 1993 i hemliga operationer inom kokainhandeln.

Den globala droghandeln sköts av många fraktioner inom den globala under-rättelstjänsten som samarbetar med varandra (MI6, CIA, MOSSAD etc) till ett värde av åtminstone 500 miljarder £ per år. Detta är mer än vad den globala oljehandeln drar in. MI6 kontrollerar många av de andra underrättelseorganen i världen. MI6 skapade CIA 1947 och kontrollerar dem fortfarande idag. De svarta drogpengarna, eller i Orwells termer, MI6/CIA ”obestämda fonder”, har använts till att fondera regeringen och militära projekt som alla klassificeras som ”Above top secret”. Dessa operationer inkluderar en enorm världsomspännande bevakning och nedtystning av UFO samt byggandet och underhållet av djupa underjordiska militära baser (D.U.M.B.S.) Det finns många av dessa baser över hela världen och här är en liten lista över några:

1 Dulce i New Mexiko
2 Brecon Beacons i Wales

3 Los Alamos i Mexiko
4 Nyala range i Afrika

5 Västra Kindu i Afrika
6 Vid den Libyska gränsen till Egypten

7 Mount Blanc i Schweiz
8 Narvik i Norge

9 Gotland i Sverige

och många andra platser på planeten. Dessa projekt drivs av en hemlig, icke vald internationell regeringsgrupp, kopplad till FN.

Läs mer: nyapolitiken.biz