tisdag 17 november 2009

Usa - Regeringens hemliga databas över vaccinskadade barn

Använder google översättning till texten nedan.

Obs Artikeln handlar om vanliga barnvaccinationer

Allmänheten är i huvudsak omedvetna om det verkliga antalet människor - främst barn - som har permanent skadats eller dödats av vacciner. I själva verket skulle de flesta föräldrar blir förvånad över att regeringen har en hemlig databas fylld med flera tusen namn på funktionshindrade och döda spädbarn, barn som var friska och levande strax innan fått vaccin. Givetvis göra det medicinska etablissemanget och den federala regeringen inte lätt att lämna ut denna information eftersom de vet att det är troligt att skrämma föräldrar att söka andra sätt att skydda sina barn. Med andra ord, föräldrar bara kan tänka igenom denna fråga på egen hand och beslutar att avslå skotten.

Federal Antagning av Vaccinets Risker:

År 1986 erkände kongressen officiellt verkligheten för vaccin-orsakade skador och dödsfall genom att skapa och förmedla National Childhood Vaccine Injury Act (Public Law 99-660). Säkerheten reform del av denna lag krävs läkare att ge föräldrarna information om fördelarna och riskerna med barnvacciner före vaccinationen, och att rapportera vaccin reaktioner mot federala hälso-tjänstemän.

Läkare är enligt lag skyldiga att rapportera misstänkta fall av vaccin skador.Att förenkla och centralisera denna rättsliga behövliga, etablerade federal hälsa tjänstemän Vaccine Adverse Event Reporting System (værs) - drivs av Centers for Disease Control and Prevention (CDC) och Food and Drug Administration (FDA).

Läs mer googleöversättning; http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=en&tl=sv&u=http%3A%2F%2Fwww.thinktwice.com%2Fsecret.htm

Orginallänk: www.thinktwice.com


Inga kommentarer: