tisdag 26 augusti 2008

Kriget i Georgien

Micheil Saakasjvili:
Jag gjorde det för den nya världsordningen


Källa: LaRouche rörelsen i Sverige, 12 augusti, 2008

"Detta handlar inte längre om Georgien", sade Georgiens president Micheil Saakasjvili till CNN:s Wolf Blitzer den 10 augusti. George Soros' lärjunge Saakasjvili, som verkar njuta av sin nyfunna plats som världskändis, fortsatte retoriskt: "Detta handlar om mänsklighetens grundläggande värden... Detta handlar om den nya världsordningens framtid. Och jag menar att det finns mycket större saker som här står på spel än bara Georgien. För mig handlar allt om mitt land. Men för den vida världen, handlar det om den framtida världsordningen."


Att Saakasjvili själv används av britterna som en självförstörande handgranat bekräftades av hans uttalande i maj: "Vi är slagfältet för ett nytt världskrig."

LaRoucherörelsen har sedan länge varnat för det brittiska imperiets planer på att sätta igång ett stort krig över Eurasien som svar på det globala finanssystemets oundvikliga kollaps. Lyndon LaRouches lösning är ett nytt, rättvist finanssystem och ett globalt återuppbyggnadsprogram lett av ett strategiskt samarbete mellan USA, Ryssland, Kina och Indien.

Helga Zepp-LaRouche har författat en resolution för en lösning på den världsomfattande krisen, som antogs på ett EIR-seminarium den 26 juli. Denna resolution sprids nu världen över för att kunna presenteras på FN:s generalförsamling den 26 september.

Alternativet är ett nytt världskrig, vilket i så fall skulle bli det tredje i ordningen som britterna manipulerat fram.

Källa: Nya politiken.biz

Inga kommentarer: