onsdag 1 oktober 2008

Svenska skattepengar till scientologi-kyrkanScientologernas nya ansikten

Scientologirörelsen har spelat en undanskymd roll i Sverige de senaste åren. Åtminstone vid en första anblick.
Uppdrag granskning kan avslöja en helt annan sida av rörelsen - en sida som bekostas av svenska skattepengar och vars syfte är att locka nya medlemmar.

Se uppdrag granskning ikväll kl 20,00 i Kanal 1

Se nyhetsinslaget i playrapport.se

Vilka kopplingar finns till scientologerna:

Mycket tyder på att Scientologerna ingår i ett nätverk med andra maktorganisationer som frimurarna, feministerna, judiska lobbygrupper, homosexuella, Rotary, diverse kyrkor och frikyrkor, adel och kungahus. Genom Narconon har de fått direkt koppling till narkotikamaffian. Det är också klart att de har infiltrerat polis och militär.

Läs mer HÄR

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag har arbetat med analys av dessa verksamheter sedan 80-talet. Scientologerna gör inget själva utan använder ideologiskt bundna individer för att angripa "offren". De analyserar familjen, släkt, vänner, arbetsplatsplats, hobbies, föreningsanknytning osv för att som de säger "komma åt" vederbörande. Tanken är att de sedan "tar hand om personen" eller så begår vederbörande en våldshandling så att rättssystemet med anknutna nämndemän fäller personen för allt från mord, pedofili, våldtäkt, misshandel, ofredande osv.
Jag har agerat "åtel" åt polisen sedan sex år tillbaka och kartlagt medlemmar inom politiska partier, polis, föreningar religiösa eller sekulära(Rotary, Företagarna, AA, Missionskyrkan, Oddfellow, Filadelfia,mfl)samt företag inom industri och serviceföretag.